Om Komiteen Privatlivspolitik

Komiteens privatlivspolitik

Denne cookie- og privatlivspolitik er implementeret på Komiteens hovedsite  www.sundhedsoplysning.dk. Teksten er ikke implementeret på andre sites. I stedet er der henvisning til denne tekst fra Komiteens øvrige sites. Se punkt 1.1. 

Komiteen er dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger. Du kan finde os på adressen Classensgade 71, 5. sal, 2100 København Ø. Du kan altid kontakte Rasmus Helbo på kfs@sundkom.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller indsigelser.

Senest opdateret december 2023.

Introduktion

Når du besøger et af Komiteen for Sundhedsoplysnings websites, indsamles oplysninger om dig, som bruges til at forbedre vores indhold samt til statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Når du bruger en række af Komiteens online services, vil du endvidere blive bedt om at afgive en række personoplysninger.

Denne cookie- og privacy policy gælder for følgende af Komiteens hjemmesider:

www.ammeassistenten.dk 

www.ammeviden.dk

www.art4me.eu 

www.basalsammen.dk

www.deltagerforum.dk

www.empowerment.dk

www.godt-igennem.dk 

www.gravid.robusthed.dk

www.kfsbutik.dk

www.kompetencecenterforamning.dk

www.laerattackle.dk

www.mentalhealth4work.eu 

www.mentaliseringsprogrammet.dk 

www.mentalsundhed.dk 

www.raadomsyn.dk 

www.robusthed.dk

www.sammenomtrivsel.com

www.sundhedsformidling.dk

www.sundhedsplejersken.dk 

www.tips-tricks.dk

www.wellbeingeconomy.dk 

Generelt om personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter et af Komiteens websites, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk din IP-adresse. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail, og evt. adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved tilmelding til nyhedsbreve.

Cookies

Hjemmesiderne anvender ”cookies”. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet om at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Disse oplysninger omfatter IP-adresse, enhedens geografiske placering, browsertype, browsersprog, dato og tidspunkt for din anmodning, tidspunkterne for dine besøg, sidevisninger og sideelementer (eksempelvis link), som du klikker på.

Vi bruger cookies på vores hjemmesider som en hjælp til at indsamle og analysere sådanne oplysninger. Vi bruger disse oplysninger til at levere bedre og mere relevant indhold på vores hjemmesider, til at identificere og løse problemer samt til at forbedre din overordnede oplevelse på vores hjemmesider.

Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger bliver indhentet ved hjælp af disse teknologier, kan du læse om, hvordan du sletter cookies. Nedenfor kan du finde en liste på navne på vores cookies. Du kan risikere, at hjemmesiderne ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til, hvis du sletter eller blokerer for cookies. Hvis du dermed ikke ønsker at acceptere brugen af cookies, bør du forlade siden.

Hjemmesiderne indeholder cookies fra tredjeparten Matomo Analytics, der foretager statistik på brugen af hjemmesiden. 

Formål

Vi bruger oplysningerne til at identificere dig som bruger og til at kunne levere og optimere vores services og indhold.

Vi bruger endvidere oplysninger til at levere services til dig, f.eks. fremsendelse af nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Komiteens retsgrundlag for at behandle dine personoplysninger

De personoplysninger, som Komiteen indsamler på baggrund af hjemmesidernes cookies, og de personoplysninger, som du afgiver i forbindelse med tilmelding til et af Komiteens nyhedsbreve, behandler vi på baggrund af dit samtykke og med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. 

Kategorier af personoplysninger, som Komiteen behandler om dig

Vi behandler navnlig almindelige, ikke-følsomme personoplysninger om dig, herunder

  • Dit navn og e-mailadresse,
  • Din IP-adresse, og
  • Evt. arbejdsplads og stillingsbetegnelse.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til dette, fx ved konferencetilmelding, hvor dine personlige oplysninger kan sendes til hotel.

Vi overlader dine personoplysninger til vores databehandlere.

Komiteen anvender kun databehandlere i EU eller databehandlere, der kan garantere at give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, fx databehandlere, der har tilsluttet sig Privacy Shield.

Opdatering af dine personoplysninger

Da vores service er afhængig af, at dine oplysninger er rigtige og opdaterede, beder vi dig om at underrette os, hvis der er relevante ændringer i dine personoplysninger. 

Periode for opbevaring

Afmelder du en service, herunder et nyhedsbrev, sletter vi din personoplysninger i umiddelbar forlængelse af din afmelding.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Overordnet gør det sig dog gældende:

• Vi sletter dine personoplysninger, når det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare dem

• Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige til det formål, hvortil de blev indsamlet, behandlet og opbevaret.

• Vi opbevarer personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til lovgivningen.

Hvor opbevares dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares dels på en servere i Danmark og dels i USA hos vores databehandlere, Googleanalytics og MailChimp.

Vi kan oplyse, at Googleanalytics og MailChimp er tilsluttet EU-U.S. Privacy Shield. Dette betyder, at Googleanalytics og MailChimp har et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau i henhold til EU-Kommissionens beslutning af den 12. juli 2016. Du kan finde information om EU-U.S. Privacy Shield på EU-Kommissionens hjemmeside. Vi gør opmærksom på, at informationen alene findes på engelsk.

Ret til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at klikke på linket, som er nederst i de enkelte nyhedsbreve eller ved at slette eller blokere for cookies. Se evt. vejledning.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Den registreredes rettigheder

Du har som registreret følgende rettigheder jf. forordningen:

  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan ens oplysninger behandles
  • Ret til at få berigtiget urigtige data og begrænset behandlingen
  • Ret til at få slettet data
  • Ret til at gøre indsigelse over at ens oplysninger behandles og videregives til fx markedsføringsformål
  • Ret til at kunne få udleveret sine data, så de kan overflyttes til anden udbyder (dataportabilitet)
  • Ret til at tilbagekalde samtykke
  • Ret til at klage til Datatilsynet.

 

Du har ret til indsigt i dine personoplysninger

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, hvor oplysningerne er indsamlet fra, og hvad vi bruger dem til. Du har også ret til at få oplyst, hvor længe dine personoplysninger vil blive opbevaret, og hvem modtagerne af dine personoplysninger er.

 

Du har ret til at få berigtiget, begrænset eller slettet personoplysninger

Hvis du mener, at de personoplysninger om dig, vi behandler, er urigtige, har du ret til at anmode om at få dem berigtiget. Du skal kontakte os og oplyse os om de urigtige oplysninger, og hvordan vi skal berigtige oplysningerne. Du har ligeledes ret til at få oplysningerne slettet, hvis de ikke længere er nødvendige for opfyldelse af formålet for behandlingen.

 

Du har ret til at gøre indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du kan kontakte Rasmus Helbo på kfs@sundkom.dk Du finder vores kontaktoplysninger nederst på hjemmesiden. Hvis din indsigelse er berettiget, ophører vi med at behandle dine personoplysninger.

 

Ret til at indgive en klage

Hvis du ønsker at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, tlf. +45 3319 3200, e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Skabelon til anmodning om indsigt

Skabelon til anmodning om sletning

Cookies på de forskellige hjemmesider

Hjemmeside

Cookies

Kfsbutik.dk

PHPSESSID,
PrestaShop-#id

Art4me.eu

onecom_cookie_consent

Ammeviden.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent, CookieInformationConsent_#id, APISID, HSID, LOGIN_INFO, PREF, SAPISID, SID, SIDCC, SOCS, SSID, VISITOR_INFO1_LIVE, VISITOR_PRIVACY_METADATA, YSC, _Secure-1PAPISID, _Secure-1PSID, _Secure-1PSIDCC, _Secure-PSIDTS, _Secure-PAPISID, _Secure-3PSID, _Secure-3PSIDCC, _Secure-3PSIDTS, _Secure-YEC

Ammeassistenten.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent,  CookieInformationConsent_#id, pll_language, wp-settings-time-#id, 

Basalsammen.dk

mentalisering_cookies_accepted

Deltagerforum.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent,  CookieInformationConsent_#id, guest_id, guest_id_ads, guest_id_marketing, personalization_id, wp-settings-time-#id

Empowerment.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent, CookieInformationConsent_#id, wp-settings-#id, wp-settings-time-#id, wordpress_logged_in, wordpress_sec_id#,  wfwaf-authcookie-id#

Godt-igennem.dk

Kompetencecenterforamning.dk

wp-settings-time-#id

Laerattackle.dk

wp-settings-#id, wp-settings-time-#id, _pk_id.#id, _pk_ref.#id, _pk_ses.#id, wordpress_test_cookie

Mentalhealth4work.eu

_pk_id.#id, _pk_ses.#id

Mentaliseringsprogrammet.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent, CookieInformationConsent_#id, wp-settings-time-id#

Mentalsundhed.dk

Raadomsyn.dk

Robusthed.dk

PHPSESSID, _ga, _ga_id#, _gid, CookieInformationConfig, CookieInformationConsent_id#

Gravid.robusthed.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent,  CookieInformationConsent_#id, PHPSESSID, _ga, _ga_id#, _gid, _gat, pum-id#

Sammenomtrivsel.com

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent,  CookieInformationConsent_#id,

Sundhedsoplysning.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent,  CookieInformationConsent_#id, wordpress_test_cookie, wp_lang

Sundhedsplejersken.dk

CookieInformationConfig, CookieInformationConsent, CookieInformationConsent_#id, AEC, APISID, HSID, NID, OTZ, SAPISID, SEARCH_SAMESITE, SID, SIDCC, SOCS, SSID, aviaCookieConsent, aviaPrivacyEssentialCookiesEnabled, aviaPrivacyRefuseCookiesHideBar, _Secure-1PAPISID, _Secure1PSID, _Secure1PSIDCC, _Secure1PSIDTS, _Secure3PAPISID, _Secure-3PSID, _Secure-3PSIDCC, _Secure-3PSIDTS, _Secure-ENID

Wellbeingeconomy.dk

Tips-tricks.dk

Cookies og deres funktion

Cookiens Navn

Udløb

Information

_Secure-1PAPISID

2 år

Bruges af google.com til at levere reklamer der er relevant for dine interesser som bruger og at spore brugeraktivitet på tværs af websider.

_Secure-1PSID

2 år

Bruges af google.com til at forbedre målrettede reklamer og spore bruger interaktioner med ads.

_Secure-1PSIDCC

1 år

Bruges af google.com til at styre bruger autenficiering og sessions information, samt til at levere reklamer baseret på brugerpræferencer og monitorere ad-relaterede interaktioner.

_Secure-1PSIDTS

1 år

Bruges af google.com til at levere målrettede reklamer og at monitorere brugerhandlinger for at personalisere ads.

_Secure-3PAPISID

2 år

Bruges af google.com til at bygge en profil ud fra dig og vise personligt målrettede Google ads.

_Secure-3PSID

2 år

Bruges af google.com til at bygge en profil ud fra dig og vise personligt målrettede Google ads.

_Secure-3PSIDCC

2 år

Bruges af google.com til at bygge en profil ud fra dig og vise personligt målrettede Google ads.

_Secure-3PSIDTS

2 år

Bruges af google.com til at levere reklamer baseret på brugerpræferencer og monitorere ad-relaterede interaktioner.

_Secure-ENID

13 måneder

Bruges af google.com til at huske dine præferencer og andre oplusninger såsom foretrukne sprog, antallet af søgeresultater, og om du vil aktivere Googles filter til Beskyttet søgning.

_Secure-YEC

13 måneder

Bruges af google.com til at opfange spam, bedrageri og misbrug for at sikre at annoncører ikke debiteres forkert for svigagtige visninger eller interkationer med annoncer og at YouTube-skabere i YouTubes partnerprogram aflønnes rimeligt.

AEC

6 måneder

Bruges af google.com til at opfange spam, bedrageri og misbrug for at sikre at annoncører ikke debiteres forkert for svigagtige visninger eller interkationer med annoncer og at YouTube-skabere i YouTubes partnerprogram aflønnes rimeligt.

APISID

2 år

Bruges af google.com til at personalisere reklamer på websider, baseret på dine seneste interaktioner og søgninger.

aviaCookieConsent

1 år

Bruges af Kriesi til at registrere om der er blevet givet samtykke til at aktivere cookies eller ikke. Er nødvendig for at siden fungerer.

aviaPrivacyEssentialCookiesEnabled

1 år

Bruges af Kriesi til at fjerne cookie banneret ved gentagne besøg på websiden fra den samme bruger. Er nødvendig for at siden fungerer.

aviaPrivacyRefuseCookiesHideBar

1 år

Bruges af Kriesi til at tillade brugen af nødvendige cookies samt andre cookies og deres funktionaliteter, hvis der er givet samtykke til det. Er nødvendig for at siden fungerer.

CookieInformationConfig

1 år

Bruges af Cookie Information til at spore dit samtykke på tværs af forskellige domæner og underdomæner.

CookieInformationConsent

1 år

Bruges af Cookie Information til at gemme dine samtykke data.

CookieInformationConsent#id

1 år

Bruges af Cookie Information til at gemme dine samtykke data. Bruger ID-værdien til at dokumetere samtykket for dig som specifik bruger.

guest_id

2 år

Bruges af Twitter til at identificere din specifikke brugersession.

guest_id_ads

2 år

Bruges af Twitter til at vise relevante tweets til dig som bruger og indsamle data relateret til platformen.

guest_id_marketing

2 år

Bruges af Twitter til at registrere om du er logget ind på Twitter eller ej. 

HSID, SID

2 år

Bruges af google.com til digitalt at signere og kryptere dit Google Account ID og seneste sign-in tid. Dette bruges til at blokere angreb, f.eks. hvis nogle vil stjæle indholdet af formularer du har indsendt via Google services.

LOGIN_INFO

2 år

Bruges af YouTube til at skabe content reproduktion fra YouTube på den side du er på.

onecom_cookie_consent

1 år

Bruges af One.com til at opbevare informationer om tilstanden på dit cookie samtykke på det pågældende domæne.

OTZ

1 måned

Bruges af Google Analytics til at spore trafikoplysninger på webstedet.

personalization_id

2 år

Bruges af Twitter til spore din aktivitet på og uden for Twitter for at give dig en personligt målrettet brugeroplevelse. 

PHPSESSID

½-1 time

Bruges af serveren til at sørge for at du som bruger forbliver logget på når du besøger vores hjemmeside. Er nødvendig for at websiden fungerer.

pll_language

1 år

Bruges af Polylang til at gemme og opbevare sprogindstillinger for dig som bruger.

PREF

2 år

Bruges af YouTube til at huske præferencer som sprogindstillinger, foretrukken sidekonfiguration og videoafspilningsindstillinger såsom fx autoplay og shuffle.

_ga

1 år

Bruges af Google Analytics til at holde styr på hvor ofte du besøger hjemmesiden.

_ga_id#

1 år

Bruges af Google Analytics til at holde styr på hvor ofte du besøger hjemmesiden. ID'et er unikt og bruges til at holde styr på dig som bruger.

_gat

1 minut

Bruges af Google Analytics for at reducere antallet af forespørgsler for tildeling af ID til de andre Google Analytics cookies.

_gid

24 timer

Bruges af Google Analytics til at se den færden du foretager dig på vores hjemmesider.

PrestaShop_#id

20 dage

Bruges af PrestaShop til at gemme din kurv, på vores webbutik.

SAPISID

2 år

Bruges af google.com til at indsamle information om besøgende, ved videoer som er hosted på YouTube.

SEARCH_SAMESITE

6 måneder

Bruges af google.com til at forhindre browseren i at sende denne cookie sammen med med anmodninger på tværs af websteder.

SIDCC

1 år

Bruges af YouTube til at beskytte dine brugerdata mod uønsket adgang. Aktiveres så snart du klikker på YouTube video afspilleren.

SOCS

13 måneder

Bruges af google.com til at gemme dine cookievalg som bruger.

SSID

2 år

Bruges af google.com til at gemme længden af perioden hvor en service kan opbevare og/eller læse bestemte data fra din computer ved at bruge en cookie, pixel, API, cookieless tracking eller andre resourcer.

VISITOR_INFO1_LIVE

6 måneder

Bruges af YouTube til at estimere din båndbredde på sider med integrerede YouTube videoer.

VISITOR_PRIVACY_METADATA

6 måneder

Bruges af YouTube til at opbevare informationer om tilstanden på dit cookie samtykke for det pågældende domæne.

wp_lang

Når websiden forlades

Bruges af Wordpress til at gemme sprogindstillinger.

wp_settings_#id

2 uger

Bruges af WordPress til at huske dine indstillinger.

wp_settings_time_#id

2 uger

Bruges af WordPress til ”husk mig” funktionen, som søger for at du ikke skal gen indtaste dine bruger oplysninger.

NID

6 måneder

Bruges af google.com til at huske dine præferencer og andre oplusninger såsom foretrukne sprog, antallet af søgeresultater, og om du vil aktivere Googles filter til Beskyttet søgning.

_pk_ref.#id

6 måneder

Bruges af Matomo til at opbevare den attribut information der er blevet brugt til at henvise dig som bruger til websiden.

_pk_ses.#id

½-1 time

Bruges af webstedsanalyseværktøjet Matomo Analytics til at huske et id.

_pk_id.#id

13 mrd

Bruges af webstedsanalyseværktøjet Matomo Analytics til at huske et id.

wordpress_test_cookie

14 dage

Bruges af WordPress for at tjekke om  kan sættes cookies på hjemmesiden.

YSC

Når websiden forlades

Bruges af YouTube til at registrere et unikt ID som holder styr på hvilke vidoer fra YouTube du som bruger har set.

mentalisering_cookies_accepted

6 måneder

Bruges af One.com til at opbevare informationer om tilstanden på dit cookie samtykke på det pågældende domæne.

pum-#id

2 uger

Bruges af Popup Maker til at kontrollere den gentagne visning af popups i din browser.

wordpress_logged_in_id#

2 uger

Bruges af WordPress til at registrere hvornår du er logget ind og tildeler dig et unikt ID som bruger.

wordpress_sec_id#

Når websiden forlades

Bruges af WordPress til at sørge for at du forbliver logget på websiden. Tildeler dig et unikt ID som bruger.

wfwaf-authcookie-id#

1 dag

Bruges af Wordfence til sikkerhedsmæssige årsager og logge mistænkelig brugeradfærd. Tildeler dig et unikt ID som bruger. 

Vigtig information til brugere af Komiteens sundhedsapps

FAR – Godt fra start

Hvordan kan jeg slette min bruger og mine data på appen?

Hvis du har appen installeret, kan du slette dine data ved at følge de tre trin nedenfor:

(HUSK: Hvis du har skrevet noget i Barnets Bog, som du gerne vil gemme, skal du eksportere denne, før du sletter din profil, da data ikke kan gendannes efter sletning. Hvis du har appen MIN BABY – det første år, så kan du hente appen igennem denne.)

  1. Åbn appen og tryk på brugerikonet øverst til højre på forsiden
  2. Scroll ned på siden, og find boksen Slet min brugerprofil og alle data
  3. Tryk på boksen og bekræft, at du vil slette alle dine data.

Hvordan sletter jeg min bruger eller min data, hvis jeg ikke længere har appen?

Hvis du ikke har appen installeret, kan du få dine data slettet ved at sende os en e-mail på far@sundkom.dk. Når vi modtager din anmodning, vil vi slette dine data og sende dig en bekræftelse.

OBS: Hvis du har skrevet noget i Barnets Bog, som du ønsker at beholde, skal du eksportere disse data, inden du sletter din profil. Barnets Bog kan downloades direkte i appen, men hvis du ikke længere har appen, kan du sende en mail til far@sundkom.dk med anmodning om at modtage Barnets Bog på mail og samtykke til, at vi må downloade den for dig.

 

MIN BABY – Det første år

Hvordan kan jeg slette min bruger og mine data på appen?

Hvis du har appen installeret, kan du slette dine data ved at følge de tre trin nedenfor:

(HUSK: Hvis du har skrevet noget i Barnets Bog, som du gerne vil gemme, skal du eksportere denne, før du sletter din profil, da data ikke kan gendannes efter sletning. Hvis du har appen FAR – Godt fra start, så kan du hente Barnets Bog igennem denne.)

1. Åbn appen og tryk på brugerikonet øverst til højre på forsiden

2. Scroll ned på siden, og find boksen Slet min brugerprofil og alle data

3. Tryk på boksen og bekræft, at du vil slette alle dine data.

Hvordan sletter jeg min bruger og/eller min data, hvis jeg ikke længere har appen?

Hvis du ikke har appen installeret, kan du få dine data slettet ved at sende os en e-mail på minbaby@sundkom.dk. Når vi modtager din anmodning, vil vi slette dine data og sende dig en bekræftelse.

OBS: Hvis du har skrevet noget i Barnets Bog, som du ønsker at beholde, skal du eksportere disse data, inden du sletter din profil eller bede os om at slette. Barnets Bog kan downloades direkte i appen, men hvis du ikke længere har appen, kan du sende en mail til minbaby@sundkom.dk med anmodning om at modtage et link til at downloade Barnets Bog på mail og samtykke til, at vi må downloade den for dig.

 

GRAVID – Følg udviklingen:

Hvordan kan jeg slette min bruger og mine data på appen?

Hvis du har appen installeret, kan du fjerne dine data ved at følge de tre trin nedenfor:

(HUSK: Hvis du har skrevet noget i Barnets Bog, som du gerne vil gemme, skal du eksportere denne, før du sletter din profil, da data ikke kan gendannes efter sletning. Hvis du har appen MIN BABY – det første år eller FAR – Godt fra start, så kan du hente Barnets Bog igennem disse.)

1. Åbn appen og tryk på brugerikonet øverst til højre på forsiden

2. Scroll ned på siden, og find boksen Slet min brugerprofil og alle data

3. Tryk på boksen og bekræft, at du vil slette alle dine data.

Hvordan sletter jeg min bruger og/eller min data, hvis jeg ikke længere har appen?

Hvis du ikke har appen installeret, kan du få dine data slettet ved at sende os en e-mail på gravid@sundkom.dk. Når vi modtager din anmodning, vil vi slette dine data og sende dig en bekræftelse.

OBS: Hvis du har skrevet noget i Barnets Bog, som du ønsker at beholde, skal du eksportere disse data, inden du sletter din profil eller bede os om at slette. Barnets Bog kan downloades direkte i appen, men hvis du ikke længere har appen, kan du sende en mail til gravid@sundkom.dk med anmodning om at modtage et link til at downloade Barnets Bog på mail og samtykke til, at vi må downloade den for dig. Husk at gem filen fra mailen.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Komiteen for Sundhedsoplysning
Classensgade 71, 5. sal
DK-2100 København Ø
Telefon: 35265400
Email: kfs@sundkom.dk

 

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.