Kerneydelser Forlag

Forlagsvirksomhed

Komiteen for Sundhedsoplysning har stor erfaring med sundhedsfaglig forlagsvirksomhed. Vores forlagsafdeling tilbyder hjælp med alt fra journalistisk og redaktionel bistand, layout, produktion, lancering samt distribution.

Manuskript
Komiteen kan tilbyde hjælp til idéudvikling og udarbejdelse af manuskripter. Det kan enten ske ved manuskriptstøtte til forfattere eller ved, at Komiteen udarbejder manuskriptet i tæt samarbejde med relevante sundhedsfaglige eksperter.

Redaktion
Komiteen har indgående erfaring med redaktionel bearbejdning af sundhedsfaglige tekster. Dette arbejde sker i respekt for originalmanus og det faktuelle indhold samt i tæt samarbejde med forfatteren/opdragsgiveren. Kvaliteten sikres gennem synliggørelse af alle processer, samarbejde, kvalitetstjek og gentagne korrekturgange.

Layout og produktion
I staben er man fortrolig med alle processer inden for udgiver- og projektvirksomhed: grafisk tilrettelægning, prepress og produktion samt leverandørkontrakt og kalkulation. På publikationsområdet har vi et indgående kendskab til det grafiske marked og samarbejder med de bedste leverandører i Danmark.

Lancering og destribution
I Komiteen er vi vant til at operere i forhold til pressevirksomhed, markedsføring, distribution og salg. Vi kan endvidere tilbyde distribution af alle sundhedsfaglige materialer.

Find alle Komiteens publikationer i webshoppen
En lang række af Komiteens publikationer produceres i samarbejde med sundhedsorganisationer og -netværk. bl.a. Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen, Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM), Sund By Netværket m.fl.

Find alle Komiteens publikationer i webshoppen

En lang række af Komiteens publikationer produceres i samarbejde med sundhedsorganisationer og -netværk. bl.a. Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen, Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM), Sund By Netværket m.fl.

Gå til KFSbutik.dk  →

Webshop

Vores mest populære typer udgivelser

  • Pjecer og hæfter
  • Fagbøger til børn
  • Fagbøger til sundhedsprofessionelle
  • Undervisningsmaterialer
  • Plakater og oplysningsmaterialer

Desuden arbejder Komiteen også med webredaktion, fx tekster til hjemmesider og apps.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.