Kerneydelser Kurser og uddannelse

Kurser og uddannelse

Komiteen vidensdeler forskningsresultater via kurser, foredrag, konferencer samt en specialist-uddannelse for sundhedsprofessionelle ammerådgivere.

Vi underviser også sundhedsprofessionelle i udvikling, udbredelse og kvalitetssikring i regionalt og i lokalt regi. Desuden tilbyder vi foredrag med fokus på de principper, som ligger til grund for Mestring & Empowerment og Mentaliseringsprogrammet.

 

Leder I efter en god oplægsholder? Så grib fat i os og fortæl om jeres behov. Vi holder jævnligt inspirationsforedrag i organisationer og forvaltninger, på konference og i forbindelse med fx sundhedsdage.

Vores foredrag og oplæg handler typisk om metoder til at skabe adfærdsændringer, om empowerment og self-efficacy, ligemandsprincippet (peer-to-peer), samarbejde med frivillige, kaskadeundervisning samt hvordan man griber national implementering an.

Ammekonsulentuddannelse

Mentaliseringsprogrammet

Case

projektet Snart far

Nyt projekt skal få flere nye fædre til at vælge øremærket barsel

Kun 7 ud af 10 nye fædre i Danmark forventer at afholde den øremærkede fædrebarsel. Projektet Snart far – en god barsel skal styrke nye fædres tryghed i farrollen og deres positive forventninger til barslen.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.