Kerneydelser Projektudvikling

Projektudvikling

Skal I i gang med at udvikle et nyt projekt? Har I en idé til et projekt, I vil have kvalificeret? Leder I efter en rådgiver,  samarbejdspartner eller sparringspartner? Eller mangler I hjælp til at styre udviklingsprocessen eller skabe overblik?

Vi har gjort det hele mange gange og kan udfordre jer på jeres idéer, så I ender op med et godt produkt.

Komiteens arbejde er funderet i særlige sundhedspædagogiske metoder baseret på inddragelse og ansvar. Vi udfordrer dig på dine ideer, så du får skabt det bedste materiale til din organisation. Vores metoder sikrer, at vi både når dine og vores mål. Komiteen tilbyder også projektdrift i det omfang, det er hensigtsmæssigt.

Et af vores største ekspertiseområder er udvikling af interventioner, der har målbare relevante effekter, og som også kan fungere godt i stordrift.

Vores samarbejdsmetoder sikrer, at vi i fællesskab lander de bedste løsninger – til gavn for den målgruppe, jeres projekt eller idé handler om.

Nedenfor har vi samlet eksempler på projekter, vi har udviklet til forskellige arenaer og i samarbejde med forskellige eksterne parter.

Case

Case

Case

projektet Snart far

Nyt projekt skal få flere nye fædre til at vælge øremærket barsel

Kun 7 ud af 10 nye fædre i Danmark forventer at afholde den øremærkede fædrebarsel. Projektet Snart far – en god barsel skal styrke nye fædres tryghed i farrollen og deres positive forventninger til barslen.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.