Det kan vi også

Det kan vi også

Vi stiller viden, ekspertise og erfaring til rådighed for eksterne

Mangler du rådgivning eller sparring til dit projekt? En oplægsholder til din konference eller en facilitator til din workshop? Har du måske behov for ekspertise i forold til implementering og national udbredelse af et projekt? Eller søger du efter et efteruddannelsesforløb, der kan give dit team af sundhedsprofessionelle inspiration og nye kompetencer?

Besøg kategorierne nedenfor og se eksempler på, hvad vi kan hjælpe med, og hvor vi allerede har været i gang.

danmarkskort

National implementering

Vi har stor erfaring med national implementering af interventioner og projekter og hjælper gerne andre med tilsvarende processer.

Læs mere →

rådgivning

Rådgivning

Mangler du rådgivning i udvikling af interventioner, tilrettelæggelse af workshops, metoder til adfærdsændring, samarbejde eller evaluering?

Læs mere →

different flags

Internationale projekter

Med Komiteens internationale projekter bringer vi danske løsninger og erfaringer i spil i udlandet – og bringer udenlandske løsninger til gavn i Danmark.

Læs mere →

facilitering

Facilitering

Vi tilbyder facilitering af projekt-udvikling, interventionsudvikling, arbejdsseminarer, workshops og tilsvarende aktiviteter – så I kommer godt i mål.

Læs mere →

efteruddannelse

Efteruddannelse

Vi tilbyder kompetenceudvikling af sundhedsprofessionelle i anvendelse af sundhedspædagogiske metoder, så de bliver bedre klædt på til at styrke patienter og borgere.

Læs mere →

undervisning

Undervisning

Vores dygtige og videnstunge samarbejdspartnere sikrer, at vi bedst muligt kan realisere vores formål om sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende arbejde. 

Læs mere →

konference

Konferencer

Vi har i mere end 15 år afviklet større konferencer med flere hundrede mennesker til opkvalificering og inspiration. Og jeres arrangement kan også afholdes som livestreamet webinar. 

Læs mere →

projektet Snart far

Nyt projekt skal få flere nye fædre til at vælge øremærket barsel

Kun 7 ud af 10 nye fædre i Danmark forventer at afholde den øremærkede fædrebarsel. Projektet Snart far – en god barsel skal styrke nye fædres tryghed i farrollen og deres positive forventninger til barslen.

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.