Forside Kerneydelser Kurser og uddannelse

Kurser og uddannelse

Komiteen vidensdeler forskningsresultater via kurser, foredrag, konferencer samt en specialist-uddannelse for sundhedsprofessionelle ammerådgivere.

Vi underviser også sundhedsprofessionelle i udvikling, udbredelse og kvalitetssikring i regionalt og i lokalt regi. Desuden tilbyder vi foredrag med fokus på de principper, som ligger til grund for Mestring & Empowerment og Mentaliseringsprogrammet.

 

Leder I efter en god oplægsholder? Så grib fat i os og fortæl om jeres behov. Vi holder jævnligt inspirationsforedrag i organisationer og forvaltninger, på konference og i forbindelse med fx sundhedsdage.

Vores foredrag og oplæg handler typisk om metoder til at skabe adfærdsændringer, om empowerment og self-efficacy, ligemandsprincippet (peer-to-peer), samarbejde med frivillige, kaskadeundervisning samt hvordan man griber national implementering an.

Ammekonsulentuddannelse

Mentaliseringsprogrammet

Case

projektet Snart far

Nyt projekt skal få flere nye fædre til at vælge øremærket barsel

Kun 7 ud af 10 nye fædre i Danmark forventer at afholde den øremærkede fædrebarsel. Projektet Snart far – en god barsel skal styrke nye fædres tryghed i farrollen og deres positive forventninger til barslen.