Forside Kerneydelser

Kerneydelser

Komiteens hovedaktiviteter er projektudvikling, efteruddannelse af sundhedsprofessionelle, kurser og foredrag samt udgivelse og distribution af sundhedsoplysende materialer.

I Komiteen arbejder vi inden for det brede sundhedsområde − herunder med KRAM-faktorerne kost, rygning, alkohol og motion.

Et tæt samarbejde med relevante eksterne fagkonsulenter og specialister sikrer en højfaglighed omkring både projekter, uddannelse og udvikling af publikationer, apps og e-læring.

Når det er hensigtsmæssigt for de involverede projektparter, varetager vi driften af de projekter, vi udvikler. 

Projektudvikling

Har I en god ide, eller skal I i gang med at udvikle et nyt projekt? Vi har stor erfaring som sparringspartner med eksterne, der har brug for kvalificeret rådgivning til mindre og større projekter.

Læs mere →

kurser og uddannelse

Kurser og uddannelse

Komiteen vidensdeler forskningsresultater via kurser, foredrag samt konferencer og underviser sundhedsprofessionelle i udvikling og kvalitetssikring i regionalt og lokalt regi.

Læs mere →

Stack of magazines

Forlagsvirksomhed

Vores forlagsafdeling tilbyder hjælp med alt fra journalistisk og redaktionel bistand, ideudvikling og udvikling af manuskripter, layout, produktion, lancering samt distribution.

Læs mere →

projektet Snart far

Nyt projekt skal få flere nye fædre til at vælge øremærket barsel

Kun 7 ud af 10 nye fædre i Danmark forventer at afholde den øremærkede fædrebarsel. Projektet Snart far – en god barsel skal styrke nye fædres tryghed i farrollen og deres positive forventninger til barslen.